Kupie BMW e39 M5 polifta
Kupie BMW e39 M5 polifta
Witam,
Kupie BMW e39 M5 jak poniżej:
- wersja poliftowa
- bezwypadkowa
- najlepiej cala w oryginale bez przerobek
- z nieuszkodzonym i nierozkrecanym silnikiem
- kolor bez znaczenia
- auto moze byc do drobnych poprawek kosmetycznych na zewnatrz jak I w srodku
- z jak najlbogatszymm wyposazeniem
- z wiarygodna historia
- budżet do 70 tys. zl.
Kupie BMW e39 M5 jak poniżej:
- wersja poliftowa
- bezwypadkowa
- najlepiej cala w oryginale bez przerobek
- z nieuszkodzonym i nierozkrecanym silnikiem
- kolor bez znaczenia
- auto moze byc do drobnych poprawek kosmetycznych na zewnatrz jak I w srodku
- z jak najlbogatszymm wyposazeniem
- z wiarygodna historia
- budżet do 70 tys. zl.
Re: Kupie BMW e39 M5 polifta
Dodaj jeszcze ze z jedynka z przodu w przebiegu i mozna zamykac, bo to nierealne 

Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Z takimi wymaganiami to nie wiem czy na przedlifta starczy 

Wysłałem Ci pw mam kilka sztuk m5.
Tylko cena trochę większa jeśli chcesz po lifcie jest.
Pozdrawiam
Tylko cena trochę większa jeśli chcesz po lifcie jest.
Pozdrawiam
Nie no nie napisałem że od pierwszego włacicielaPrzemooo pisze:Z takimi wymaganiami to nie wiem czy na przedlifta starczy

70 tysi gotówką jak na polskie realia za auto ktore tylko fanatycy kupują to nie tak mało. Za cukiereczka z pierwszej ręki trzeba jeszcze dorzuć ze 40tysi ... ale to każdy wie kto zagląda na to forum... nie ma co się podniecać..
- e39540
- Auto: E60 M5 LCI; E61 520d LCI
Tutaj masz okazję
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-m5-bm ... ztGDz.html" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-m5-bm ... ztGDz.html" onclick="window.open(this.href);return false;
e39540 pisze:Tutaj masz okazję![]()
Dobra jest

Ten przebieg raczej w milach, tym bardziej że auto stoi na jednej z amerykanskich licytacji, gdzie jej aktualna cena 6500usd , ale licytacja traw dalej, moze ktos sie skusi,... ja raczej nie..
Ale dzięki za linka

O co chodzi z tą płatnością gotówką?? Nie sądzę, żeby ktokolwiek sprzedał ci auto z odroczonym terminem płatności.syndroom pisze:Przemooo pisze: 70 tysi gotówką jak na polskie realia
saron22 pisze:O co chodzi z tą płatnością gotówką?? .syndroom pisze:Przemooo pisze: 70 tysi gotówką jak na polskie realia
Wiesz, niektórzy chca płacić przelewem, paypal-em lub bitcoin-em...
Sposrod tych medod tylko jed a rodzi problem - jak kupujacy ma konto w innym banku. Pozostale metody sa proste - kupujacy najpierw przelewa srodki, sprzedajacy powonien widziec bez opoznienia, ze doszly i wtedy podpisuje umowe. 2 samochody tak sprzedalem
Źle zacytowałeś moją wypowiedź, nic nie pisałem o 70k w gotówcesaron22 pisze:O co chodzi z tą płatnością gotówką?? Nie sądzę, żeby ktokolwiek sprzedał ci auto z odroczonym terminem płatności.syndroom pisze:Przemooo pisze: 70 tysi gotówką jak na polskie realia

Jak ktoś zauważył, przelew przy korzystaniu z jednego banku, dwuktornie widziałem taki zakup.